фото: PixabayКризата с коронавируса оказва влияние навсякъде. В още един сектор

...
фото: PixabayКризата с коронавируса оказва влияние навсякъде. В още един сектор
Коментари Харесай

Само за два дни „черното злато“ е загубило 10% от стойността си

фото: Pixabay

Кризата с ковид оказва въздействие на всички места. В още един бранш означиха спад и то единствено за последните два дни.

В края на седмицата отбелязахме спад на цените на петрола на фона на по-сериозните ограничения, въведени в редица европейски страни.

След пониженията цените достигнага най-ниските равнища от юни насам. Само в последните два дни „ черното злато “ е изгубило 10% от цената си, като до този миг през октомври се регистрира поевтиняване с 11%.

Въпреки двуцифреното намаляване, то е относително малко по отношение на записаното през март, когато цените се сринаха с 54%., предава profit.bg.

“Очакванията ни са за тежки времена за цените на петрола през идващите месеци, или най-малко до момента в който на пазара не се появи ваксина против COVID-19 ", споделя основният пълководец на SEB Бярне Шилдроп.

Сортът Брент се търгува сега с намаляване от 3.2 на 100 до 38.38 $ за барел, до момента в който понижението при американският лек недопечен нефт е от 3.5% до 36.10 $ за барел.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР